scriptie hacks

Ontdek Één Gekke Hack Waardoor Je Stopt Met Uitstellen Van Je  Scriptie...

En Studeer Minstens 3x Zo Snel Af... Zonder je vrienden, familie en favoriete NetFlix serie op te geven.

*Klik Op Afspelen, zet je geluid aan & Bekijk De Gratis Video*

Ga je zo langzaam als een schildpad terwijl medestudenten je aan alle kanten inhalen?

En vliegt elke dag zomaar voorbij.. terwijl je weer bijna niets gedaan hebt voor je scriptie? Lees deze pagina dan goed door.

Natuurlijk breng je liever tijd door met vrienden, kijk je liever die nieuwe NetFlix serie of speel je liever die toffe game.

Misschien ruim je zelfs je kamer op terwijl je weet dat je moet werken aan die scriptie. Toch wordt het een gevaar wanneer het je scriptiewerk blokkeert.

Geen enkele student is geboren om scripties te schrijven. Maar uitstelgedrag lijkt ons zeer goed af te gaan. De term SOG (studie/scriptie ontwijkend gedrag) is een bekende term die door studenten zelf bedacht is. 

Studenten zijn hier erg goed in geworden. Een leger aan langstudeerders is het gevolg. De kans is groot dat jij hier onderdeel van bent of wordt.

Toch is het mogelijk om in korte tijd af te rekenen met uitstelgedrag voor je scriptie


Ook jij kunt die student zijn waarvan iedereen zich afvraagt hoe je het zo gemakkelijk flikt.

Dit doe je door te trainen op de volgende skills: productiviteit, discipline en focus. Dit zijn de 20% skills die je 80% van je scriptie resultaten geven. Helaas wordt ons dit nooit aangeleerd op onze opleiding.

Wees je ervan bewust dat uitstellen voor je scriptie flink uit de klauwen kan lopen. Het wordt helaas alleen maar erger als je er niets aan doet: van uitstel komt afstel.

Dus als je belooft de stappen te volgen die ik je op deze pagina uitleg, dan zullen je medestudenten JOU binnenkort vragen hoe je die scriptie in zo’n rap tempo schrijft.

Wat doen de meeste studenten als ze blijven uitstellen?


Ze luisteren naar hun afstudeerbegeleider. ‘Maak een lange termijnplanning’, word je verteld. Dan komt het wel goed! Komt het volgende je bekend voor?

Je lange termijnplanning ligt binnen een week alweer in de prullenbak omdat deze super lastig is om aan te houden. Of erger: je hebt er nooit eentje gemaakt voor je scriptie.

Een lange termijnplanning maken is een beetje als zoeken naar een wondermiddel tegen je kater. Je komt er altijd weer achter dat het niet werkt.

Zelfstandig een scriptie schrijven zou je nu moeten kunnen, vind elke docent. Maar de zelfstandigheid die bij een scriptietraject hoort ben je niet in getraind. Je hebt er geen colleges over gehad. Onthoud dus dat het niet jouw fout is.

Jij bent gewend om vooral tentamens en groepsopdrachten te maken. Een scriptie schrijven is hele andere koek. Je stok achter de deur is plotseling verdwenen.

Dit zorgt voor stress, frustratie en een gevoel van niet of nauwelijks vooruitkomen

En wat gebeurt er als je hier niets aan verandert?


Dan sluit je je ongewild aan bij het leger aan langstudeerders. 

In het ergste geval stop je in de laatste fase met de opleiding en studeer je nooit af. Het komt helaas vaker voor.

Je wordt gek van de vraag: ‘’hoe gaat het met je scriptie?’’ en vertelt met enige aarzeling aan vrienden en familie dat het wel goed gaat. Jij weet wel beter…

Stel je voor dat jij Maanden of Jaren Eerder Afstudeert:


Stel je voor dat je eindelijk dingen gedaan krijgt voor je scriptie, zonder uit te stellen. In plaats van noodgedwongen meer uren te steken in je scriptie in de laatste weken voor je deadline. Het geeft je de zekerheid die je nodig hebt.

Terwijl je bezig bent met je scriptietraject geniet je van je vrije tijd. En kun je de dingen die je zo graag doet blijven doen. Ze vallen nu waarschijnlijk nog onder je uitstelgedrag.

Voordat je het weet is het moment daar: je levert je scriptie in en haalt je diploma op. Beloofd!

 • check
  Betaal minder collegegeld. Een maand eerder afstuderen levert je gemiddeld al 227,- euro op. Langer dan nodig over je scriptie doen kan je duizenden euro's kosten.
 • check
  Geniet van je vrijheid.  Je scriptie inleveren en afstuderen is een enorme opluchting. Maak eindelijk die prachtige wereldreis of ga lang op vakantie, solliciteer op die droombaan die je in gedachten had of doe gewoon waar je zin in hebt.
 • check
  Geen stress en kopzorgen. Win je motivatie terug, maak grote stappen in je scriptie en laat perfectionisme los. Reken eindelijk af met alle stress, onzekerheid en kopzorgen waar je mee te maken krijgt tijdens het scriptietraject.

Ontdek de Scriptie Code:


De snelste, makkelijkste en beste manier om voorgoed af te rekenen met uitstelgedrag en hoe je minstens 3x zo snel afstudeert!

In de Scriptie code leer je de skills die je nodig hebt in een stap-voor-stap systeem. Het enige wat je hoeft te doen is een paar minuten invullen per dag. De manier waarop je afrekent met uitstelgedrag zal je gaan verbluffen. Je medestudenten, vrienden en familie zullen zich afvragen hoe je van schildpad naar jachtluipaard-tempo ging. Je zult ervan genieten.

De Scriptie Code

De Scriptie Code doet precies wat jij nodig hebt - en stiekem weet je wel dat je behoefte hebt aan goede structuur... zonder blijf je verdwalen in het gebied van uitstelgedrag.

Oké, dat klinkt allemaal goed. Maar werkt dit wel voor jou? Ik leg je hieronder uit hoe jij dit gaat toepassen om razendsnel af te studeren:

1

Je Stok Achter De Deur


De Scriptie Code zorgt ervoor dat je werk doet en blijft doen voor je scriptie. Je traint een ijzeren discipline. Reken eindelijk af met uitstelgedrag en eindeloos soggen.

2

Word Waanzinnig Productief.


Krijg meer gedaan in één dag dan je nu in een week doet. Waar je ook zit in het scriptietraject. Omdat je nu structuur hebt schrijf je die scriptie in moordend tempo.

3

Ontwikkel een Laser Focus.


Je werkt straks moeiteloos aan je scriptie. Zelfs in dit tijdperk van oneindige afleiding. Met de Scriptie Code ontwikkel je een laser focus zodat je écht dingen gedaan krijgt.

​“

Het werkte voor deze studenten -->

En zal ook voor jou werken :)

Floortje - Afgestudeerd aan de NHL, in November 2017 

"Opeens had ik het weer gevonden..."

"Maanden lang stelde ik uit voor mijn scriptie. Hoewel ik het altijd ontkende kwam ik geen steek vooruit. Tot ik opeens mijn structuur weer terug had gevonden. Ik ben super blij dat me dit is gelukt met de scriptie code. Vorige maand ben ik eindelijk afgestudeerd.''

Joost - Afgestudeerd aan de universiteit van Groningen, Januari 2018

"En ik besteedde er juist minder tijd aan..."

"Ik had niet verwacht dat dit zoveel voor me zou betekenen. Na een paar dagen deed ik al zoveel meer voor mijn scriptie. Een flinke boost in mijn productiviteit en discipline. En ik besteedde er niet eens meer tijd aan. Juist minder. Ik voel me een echte scriptie hacker nu, haha!"

Dit Is Wat Je Krijgt Als Je Vandaag Bestelt!
- en dus niet uitstelt ;) 

​​​De Scriptie Code (Digitaal)

De Scriptie Code

De Scriptie Code is geen boek met tips en tricks. Het is een stap-voor-stap invulbaar systeem voor 90 dagen, zodat jij voorgoed afrekent met uitstelgedrag.

Dit is je persoonlijke stok achter de deur. Een paar minuten invullen per dag gaat jou bizar veel brengen. De code houd jou verantwoordelijk tijdens elke stap. Het is je redding tegen uitstelgedrag zodat je wél gaat afstuderen.

van € 97
Nu slechts 1 betaling van  47,-

Bonus: Scriptie Focus Blueprint €27,- GRATIS

scriptie focus blueprint
 • Hoe je exact weet waar je aan gaat werken
 • Nooit het gevoel hebt Dat Je Weer Een Dag hebt Weggegooid.  
 • Nieuw systeem i.p.v je lange termijn planning. deze belandt niet in de prullenbak.

100% SOG-Proof & sneller afstuderen garantie

Veilig betalen in heel Nederland en België

Direct toegang nadat je hebt betaald

100% SOG-Proof & Sneller Afstuderen Garantie

100%


Niet-goed-geld-terug Garantie


star
star
star

Het is 100% veilig om de Scriptie Code uit te proberen. Geen gekke addertjes onder het gras. Dat wilde ik je nog vertellen. Probeer het voor 30 dagen en ontdek of het voor jou werkt.  

Als dit gebeurt zal het je een fantastisch gevoel geven– ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor jou werkt.

Ik heb de Scriptie Code gemaakt omdat ik zelf een oplossing nodig had. Jarenlang zat ik vast in het scriptietraject. Er moest iets veranderen. Ik raakte geïnspireerd door succesvolle mensen als Elon Musk en Richard Branson. Ik ontdekte de skills die hen succesvol maakte en paste deze toe op mijn scriptietraject.

Het resultaat verbaasde me enorm: ik schreef een volledige scriptie in 10 weken met minimale tijdsinspanning. Ik had mijn eigen stok achter de deur gecreëerd.

Studenten, docenten, vrienden en familie keken met verbazing en bewondering naar hoe ik dit opeens presteerde.

Vanaf dat moment was het duidelijk. Ik besloot andere studenten te helpen om ook te stoppen met uitstellen en hun scriptie veel sneller te schrijven.

Als je om een of andere reden niet tevreden bent over de structuur, ijzeren discipline en stok achter de deur die de Scriptie Code je geeft.. en niet veel sneller afstudeert omdat je van je uitstelgedrag af bent, laat het me dan weten – je krijgt je geld gewoon terug.

Jij Bent Aan Zet


Je staat nu voor een keuze: doe wat je altijd hebt gedaan (of erger, helemaal niets). Je weet waar dat eindigt.

Veel te lang studeren, duizenden euro’s extra studieschuld en een oneindige scriptie-sleur.

Is dat echt waar je heen wilt?

Studeer sneller en blijer af, bespaar geld en maak die wereldreis of ga voor die droombaan!

Dit is wat je nu moet doen… Klik op de oranje knop hieronder, vul je gegevens in en bestel de Scriptie Code en gratis bonus! Je zult geen spijt krijgen.

"Never do tomorrow what you can do today. Procastination is the thief of time -'' Charles Dickens

P.S.: Onthoud dat het probleem niet vanzelf weggaat... je moet er iets aan doen! Vergeet niet dat de Scriptie Code je tijd EN geld bespaart. Pak je vrijheid weer terug om te doen waar JIJ zin in hebt.

© Scriptiehacks.nl 2018 - onderdeel van Sol Online, De Fjord 20 8303HK Emmeloord                                                                      

KVK: 70848785 BTW: NL204052592B01

E-mail: scriptiehacks@gmail.com

Tel: 0657582580